Hovedrengøring

Hovedrengøring er idag en af de mest oversete typer af rengøring, men ikke desto mindre en af de vigtigste. Almindelig dagligdags rengøring kommer sjællent fuldstændigt i dybden og får ikke altid bugt med alle sundhedsskadelige elementer, snavs og skidt – her er det vigtigt en gang imellem at få gjort hovedrent. Når Skyclean udfører hovedrengøring bliver lokalet grundigt endevendt og alle kroge og hjørner bliver gået efter. Vores personale er rutinerede og professionelle, hvilket sikre dig den bedste og venligste rengøringshjælp – hver gang.

Vi vasker og rengører gerne alle flader, paneler, karme, inventar og vægge med dertil passende, miljøvenlige rengøringsmidler. Vi tager altid hensyn til diverse materialer og tekstiler og benytter forskellige metoder alt efter hvad opgaven måtte kræve. Skulle det være nødvendigt vasker vi også gerne lofter.

En hovedrengøring fra Skyclean indeholder gerne vask af gulve og støvsugning- eller rens af tæpper, vinduespolering, aftørring eller afvask af alle flader og møblement, afstøvning af loftslamper, pletfjerning, afvask af døre og stort set alt hvad der kræves for at der blive gennemgående rent.

Vi udfører både erhvervsrengøring og privatrengøring. Hovedrengøringen kan selvfølgelig bestilles i forbindelse med en eksisterende aftale hos Skyclean, men kan også sagtens udføres som enkeltopgaver. Vi anbefaler at hovedrengøring bestilles min. halvårligt. Ønsker man en fast aftale hos Skyclean om f.eks ugentlig rengøring, vil man med fortjeneste, som regel starte disse med en hovedrengøring. Denne sikre et pletfrit resultat lige fra første besøg og vores faste personale får et gennemgående kendskab til opgaven.

Hos os er kvalitetssikring et nøgleord. Vores operative leder vil altid være med i opstartsfasen hvilket sikre en god start på opgaven. Efter hver udførte aftale, udarbejder kontrollanten en detaljeret rapport som sikre kvalitet og et fejlfrit resultat. Skyclean’s ambition er at alle skal et godt indtryk af vores ansatte fra første besøg. Vi følger op på vores kunder og sørger for at opgaven er tilpasset deres behov, hvad end der er tale om kontorrengøring, erhvervsrengøring eller rengøring hos private. Vi går meget op i kvalitet og opfølgning som er de elementer der
skaber grundlag for et vedvarende tilfredsstillende forhold med vores kunder.

Få Skyclean til at ordne hovedrengøringen og få et bedre indeklima, renere og mere behageligt kontormiljø. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skal vi lave et tilbud?

Fortæl os dit behov, så vil vi lave et tilbud til dig.

Bliv ringet op af Skyclean.dk

Skyclean.dk er et mindre rengøringsfirma, som udfører billig og effektiv rengøring både for private og erhverv.

  Trapperengøring
  Vinduespudsning
  Erhvervsrengøring
  Kontorrengøring
  Privatrengøring
  m.m.

Kontakt os

Reference

Skyclean har altid leveret en yderst grundig og tilfredsstillende rengøring. Ligeledes er den løbende kommunikation i top. Det er et firma, som jeg kun kan anbefale.

Chirstan Amager

Vi dækker Region Hovedstaden

Vi benytter os af svanemærkede rengøringsmidler, hvor det er muligt.