Privatrengøring
for 189 kr./t.

Privatrengøring fra Skyclean.dk er tilbuddet til dig, der ikke vil bruge sin fritid med rengøring i hjemmet. Kontakt os på telefon 60 60 18 94 eller e-mail info@skyclean.dk.

Når du lader Skyclean stå for at holde dit hjem rent og præsentabelt, er du altid i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med rengøring i private hjem. Vi ved at bevæge sig rundt i private hjem, er et meget ansvarsfuldt job. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores kerneværdier. Vi behandler dine ejendele som det var vores egne. Du kan være tryg ved, at vi altid er påpasselige, når vi kommer rundt i alle kroge og hjørner. Kontakt os på telefon og få et tilbud på

I dagligdagen, er der nok af ting, som vi har travlt med. Derfor kan privatrengøring være en optimal løsning for dig, der har lyst til at bruge den overskydende tid til børnene, fritidsaktiviteter eller hvad der ellers kan forekomme i kalenderen.

Det er her vi i Skyclean kan hjælpe dig med at få et lettere hverdag. Rengøringen i det private kan bestå i: støvsugning og afvask af gulve, afstøvning og vask af overflader så som karme, borde, stole, skabe, skuffer osv. Tømning af skraldespande og vinduespudsning/ polering. Dertil kommer rengøring af sanitære forhold så som håndvaske, toiletter, bruseniche, badekar m.m.

Hos Skyclean.dk tager vi samarbejdet mellem os og kunden seriøst. Derfor vil der i starten af samarbejdet blive lavet en rengøringsplan i samarbejde med uddannede samt erfarne medarbejdere og kunden. På den måde sikrer vi en professionel rengøring, som imødekommer de forventninger og krav der kan være fra din side.

Rengøring af badeværelse

Når der tales om rengøring af badeværelse gælder det fjernelse af støv og hår, fjernelse af kalk og sæberester, pudsning af spejle, polering af armatur og rengøring af toiletbræt og kumme.

Badeværelse er et hyppigt besøgt rum i hjemmet og derfor er det essentielt at dette er hygiejnisk.

Rengøring af køkken

Rengøringen af køkkenet vil som oftest bestå af aftørring af skabe og skuffer, grundig rengøring af gulv, polering af armatur, aftørring af emhætten, kogeplader og hårde hvidevarer så disse er fri for fedt- og madrester, tømning af skraldespande m.m.

Når opholdsrum bliver rengjort består dette i afstøvning af inventar herunder borde, skabe, småting osv. dertil tørres karme og andre overflader af og gulvet rengøres.

Kvalitetsikret og miljøvenlige rengøringsmidler

Vores rengøringsfirma bruger kun de bedste og mest kvalitetssikrede rengøringsprodukter, disse er naturligvis miljøvenlige så du som kunde ikke behøver at bekymre dig om dette. Vi tager hensyn til lokalernes brug, således at der bruges skånsomme produkter, hvor der kan forefindes børn. Dertil bruges produkterne efter hvilken type overflade der skal rengøres og den indhold. Vores krav indenfor rengøring er af høj standard og af den grund har vi kvalitetssikring på den rengøring kunden får fra os.

Kvalitetsrapporter

Når du indgår en aftale med os, vil der blive udført kvalitetsrapporter, der sikre at rengøringen er af første klasses fejlfrit resultat. I Skyclean er vores ambitionsniveau højt. Tillid og kvalitet er vores nøgleord, derfor er vi i nær kontant med kunden under samarbejdet, skulle der blive ændringer af rengøringsplanen eller behovet. Ønsker kunden selv at afgøre, hvad der skal rengøres i hjemmet er dette naturligvis fri for.

Indhent et godt tilbud

Ring til os på telefon 60 60 18 94 eller skriv til vores e-mail info@skyclean.dk for at få et uforpligtende tilbud. Vi vil med glæde hjælpe dig til, at få en lettere hverdag.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi dækker Region Hovedstaden

Derfor skal du vælge Skyclean

Skyclean har altid leveret en yderst grundig og tilfredsstillende rengøring. Ligeledes er den løbende kommunikation i top. Det er et firma, som jeg kun kan anbefale.

ChristianAmager

Åbningstider