Privatrengøring

Privat rengøring fra Skyclean.dk er tilbuddet til den kunde, som ikke vil spilde sin fritid med rengøring i hjemmet. I den moderne verden vi lever

i idag, er der nok af ting, som vi har travlt med i dagligdagen. Derfor kan privat rengøring være en optimal løsning for dig, som har lyst til at bruge den overskydende tid til børnene, fritidsaktiviteter eller hvad der ellers kan forekomme i kalenderen.

Det er her vi i Skyclean kan hjælpe dig med at få et lettere hverdag. Rengøringen i det private kan bestå i: støvsugning og afvask af gulve, afstøvning og vask af overflader så som karme, borde, stole, skabe, skuffer osv. Tømning af skraldespande og vinduespudsning/ polering. Dertil kommer rengøring af sanitære forhold så som håndvaske, toiletter, bruseniche, badekar m.m.

Skyclean.dk tager samarbejdet mellem os og kunden seriøst, derfor vil der i starten af samarbejdet blive lavet en rengøringsplan i samarbejde med uddannede og erfarne medarbejdere og kunden. På den måde sikre vi en professionel rengøring som forløser de forventninger og krav der kan være fra kundens side.

Når der tales om rengøring af badeværelse gælder det fjernelse af støv og hår, fjernelse af kalk og sæberester, pudsning af spejle, polering af armatur og rengøring af toiletbræt og kumme.

Badeværelse er et hyppigt besøgt rum i hjemmet og derfor er det essentielt at dette er hygiejnisk.

Rengøringen af køkkenet vil som oftest bestå af aftørring af skabe og skuffer, grundig rengøring af gulv, polering af armatur, aftørring af emhætten, kogeplader og hårde hvidevarer så disse er fri for fedt- og madrester, tømning af skraldespande m.m.

Når opholdsrum bliver rengjort består dette i afstøvning af inventar herunder borde, skabe, småting osv. dertil tørres karme og andre overflader af og gulvet rengøres.

Vores rengøringsfirma bruger kun de bedste og mest kvalitetssikrede rengøringsprodukter, disse er naturligvis miljøvenlige så du som kunde ikke behøver at bekymre dig om dette. Vi tager hensyn til lokalernes brug, således at der bruges skånsomme produkter, hvor der kan forefindes børn. Dertil bruges produkterne efter hvilken type overflade der skal rengøres og den indhold. Vores krav indenfor rengøring er af høj standard og af den grund har vi kvalitetssikring på den rengøring som kunden får fra os.

Der vil blive lavet kvalitetsrapporter som sikre at rengøringen er af 1. Klasses fejlfrit resultat. I Skyclean er vores ambitionsniveau højt. Tillid og kvalitet er vores nøgleord, derfor er vi i nær kontant med kunden under samarbejdet, skulle der blive ændringer af rengøringsplanen eller behovet. Ønsker kunden selv at afgøre, hvad der skal rengøres i hjemmet er dette naturligvis fri for.

Ring for at få et uforpligtende tilbud og snak med os, så vil vi med glæde hjælpe dig til at få en lettere hverdag.

Skal vi lave et tilbud?

Fortæl os dit behov, så vil vi lave et tilbud til dig.

Bliv ringet op af Skyclean.dk

Skyclean.dk er et mindre rengøringsfirma, som udfører billig og effektiv rengøring både for private og erhverv.

  Trapperengøring
  Vinduespudsning
  Erhvervsrengøring
  Kontorrengøring
  Privatrengøring
  m.m.

Kontakt os

Reference

Skyclean har altid leveret en yderst grundig og tilfredsstillende rengøring. Ligeledes er den løbende kommunikation i top. Det er et firma, som jeg kun kan anbefale.

Chirstan Amager

Vi dækker Region Hovedstaden

Vi benytter os af svanemærkede rengøringsmidler, hvor det er muligt.