Rengøring af institutioner

I Skyclean tilbyder vi rengøring af institutioner, herunder hospitaler, klinikker, skoler, fritidshjem osv. til de kunder som vægter et rent miljø. At den institution som man befinder sig i er ren, er en central del, af det at finde sig tilpas på en institution. Det er en vigtig faktor for både besøgende, som for dem der befinder sig på institutionen hver dag. At der er rent og pænt i en institution gør den tiltalende for de mennesker, som skal opholde sig på stedet.

Skyclean’s rengøring på institutioner indebærer afvask af sanitære forhold deriblandt håndvaske, toiletter osv., tømning af skraldespande. Rengøring af inventar, borde, stole, vinduer og andre overflader. Gulvrengøring består af enten fejning og afvask eller en støvsugning afhængig af belægning. I Skyclean bruger vi kun kvalitetssikre rengøringsmidler, som passer den henvendte overfladetype og indhold.

I institutioner er der som oftest en del trafik henført mange forskellige mennesker som kommer ind og ud af stedet. Den hyppige kontakt mellem mennesker kræver at stedet er renligt, så der ikke kræves af de personer som omgås at de skal tage unødvendig hensyn til rummet hygiejne.

Når man som institution bestiller rengøring hos Skyclean sikre man sin institution en professionel rengøring, som ikke falder i kvaliteten. Vores medarbejdere bliver udannet til at udløse alle forventninger, man som institution kan have til hygiejnen på stedet. Vores krav til rengøring er høj og derfor får man kvalitetssikring, når man bestiller rengøring hos os.

Kvalitetssikringen består i, at der regelmæssig vil komme en kontrollant ud til lokaliteten som inspicere de aftalte områder. Dertil vil der blive lavet en kvalitetsrapport for at sikre en fejlfri rengøring. Vi i Skyclean vægter tillid og kvalitet som det ypperste i vores samarbejde. Derfor vil der i starten af processen komme en operativ leder og en rengøringsassistent ud til institutionen og i samspil med
kunden finde den bedst mulige rengøringsløsning til netop det sted. Vi rådgiver og vejleder efter erfaring og lytter til, hvad hver enkelt kunde forventer af vores rengøring. Vi tager hensyn til at områder med børn, har behov for mindre skrappe rengøringsmidler.

I samarbejdet vil vi holde en nær kontakt med kunden for at sikre tilfredshed og i tilfælde af at der skal laves om i planen af rengøringen.

Skyclean er firmaet som kan sikre jeres institution et bedre indeklima både for personale som for besøgende.

Skal vi lave et tilbud?

Fortæl os dit behov, så vil vi lave et tilbud til dig.

Bliv ringet op af Skyclean.dk

Skyclean.dk er et mindre rengøringsfirma, som udfører billig og effektiv rengøring både for private og erhverv.

  Trapperengøring
  Vinduespudsning
  Erhvervsrengøring
  Kontorrengøring
  Privatrengøring
  m.m.

Kontakt os

Reference

Skyclean har altid leveret en yderst grundig og tilfredsstillende rengøring. Ligeledes er den løbende kommunikation i top. Det er et firma, som jeg kun kan anbefale.

Chirstan Amager

Vi dækker Region Hovedstaden

Vi benytter os af svanemærkede rengøringsmidler, hvor det er muligt.