Rengøring efter håndværker

Rengøring efter håndværkere kan omfattende og tidkrævende. I Skyclean tilbyder vi at klare rengøringsarbejdet efter nybyggeri, ombygning eller istandsættelse, renovering af virksomheder såvel som private ejendomme. Tilbuddet er til de kunder, som ønsker en rengøring af høj standard og en god konkurrencedygtig løsning til deres nyistandsatte lokaler. Dertil tilbyder vi rengøring af flyttelejligheder og rengøring af skurvogne. Vi sørger for at dine lokaler skinner ved overtagelsen.

Vi tilbyder både en løbende rengøring eller rengøring efter færdig istandsættelsen. Rengøringen består i at fjerne affald og grov snavs, rengøre vægge, gulv, karme, vinduespudsning eller polering osv. Gulvrengøring indeholder fejning og vask eller grundig støvsugning afhængig af gulvbelægningen.

Vores rengøringsprodukter er af bedste mulige kvalitet og naturligvis miljøkorrekte, vi benytter vores produkter med omtanke efter hvilken overflade der skal rengøres.

Når et samarbejde med Skyclean indledes sender vi en operativ leder og en rengøringsassistent ud for at rådgive og vejlede således, at den bedste løsning findes. Med erfaring i rengøring efter håndværkere, sikre vi kundens krav. Uanset om det er en løbende eller en afsluttende rengøring tager vi kundens krav og forventninger seriøst og i sammenspil laver vi den bedste rengøringsplan for netop dennes lokaliteter.

Tillid og kvalitet er vores højeste prioritet i Skyclean, derfor er vores medarbejdere uddannet til at forløse alle forventninger og krav der kunne være for kunden. Vi kvalitetskontrollere hvad enten der er tale om et længerevarende samarbejde eller en enkelt opgave. Vores rengøringsvirksomhed sørger for at have det nødvendige antal medarbejder afsat til opgaven, så dine lokaler er rene og hygiejniske til tiden.

Skyclean er det rengøringsfirma som sørger for at du ved overtagelsen efter håndværkere ikke skal bekymre dig om hygiejne eller indeklima. Vi sørger for en professionel rengøring af din nye lokaler og i tæt samarbejde sørger vi for at kvaliteten er i top.

Ring for at få et uforpligtende tilbud, hvor vi råder efter bedste erfaring.

Skal vi lave et tilbud?

Fortæl os dit behov, så vil vi lave et tilbud til dig.

Bliv ringet op af Skyclean.dk

Skyclean.dk er et mindre rengøringsfirma, som udfører billig og effektiv rengøring både for private og erhverv.

  Trapperengøring
  Vinduespudsning
  Erhvervsrengøring
  Kontorrengøring
  Privatrengøring
  m.m.

Kontakt os

Reference

Skyclean har altid leveret en yderst grundig og tilfredsstillende rengøring. Ligeledes er den løbende kommunikation i top. Det er et firma, som jeg kun kan anbefale.

Chirstan Amager

Vi dækker Region Hovedstaden

Vi benytter os af svanemærkede rengøringsmidler, hvor det er muligt.