Trappevask

Når vi hos Skyclean taler om trappevask, taler vi ikke blot om vask af trapper. Vi rengører gerne hele opgangen med hvad der dertil hører af vinduer i opgangen, rengøring af måtter, karme og paneler osv. hvilket sikre et gennemgående rent fællesmiljø og giver en rar fornemmelse når man opholder sig i opgangen.

Vi bruger altid de bedste og mest korrekte rengøringsmidler alt efter opgavens indhold, overflader osv. Vi specialuddanner vores personale således at vi kan klare alle slags trapper, store som små, i boligforeninger, andelsforeninger, privat ejede bygninger – ja alle slags firmaer og hos private.

Vi gør rent i dybden og stopper ikke før hvert et trin skinner! Vi kommer rundt i alle

hjørner og kanter. Mange boligblokke og rækkehuse har en dårlig omgang med trappevask, i disse tilfælde vil det være en oplagt mulighed at lade professionelle overtage den ellers sure tjans.

Ligeledes vil prisen pr. beboer være særdeles overkommelig og alle kan nyde de rene omgivelser.

Måske har viceværten travlt med andre opgaver, måske er rengøringsarbejdet blevet et surt og kedeligt punkt på arbejdsplanen og i så fald ønskes det at overlade en sådan tidskrævende opgave til os.

Hos Skyclean har vi kvalitetssikring hvilket sikre et perfekt resultat – hver gang! Vi lægger stor vægt på opstartsfasen af nye aftaler om rengøring og i disse vil både den operative leder og rengøringsassistenten være til stede.

Det gør vi til dels for at sikre at opgaven er godt på vej og for at begge parter har et gennemgående kendskab til opgavens indhold. Det er vores klare ambition at alle

kunder skal have en positiv oplevelse af Skyclean lige fra første

dag.

Vi har prisgaranti på trappevask for firmaer og ejerlejligheder. Det sikre dig som kunde den bedste pris uanset om det er første gang du vil have professionel trappevask eller ønsker at skifte rengøringsselskab. Vi garanterer en omkostningsreduktion mens kvalitet og service ikke blot er et selvølge, men en æresag.

For at få prisgaranti skal man blot fremvise regninger fra de sidste 3 måneder. Vores kontrollanter inspicerer regelmæssigt alle leveringsadresser og kontrollerer at opgaven er udført tilfredsstillende af rengøringsassistenten. Kontrollanten udarbejder en detaljeret kvalitetsrapport som sikre et fejlfrit resultat. Kvalitet er et af de centrale begreber hos Skyclean.

Opfølgning og fleksibilitet er ligeledes nøgleord som sikre vores kunders tilfredshed.

Skal vi lave et tilbud?

Fortæl os dit behov, så vil vi lave et tilbud til dig.

Bliv ringet op af Skyclean.dk

Skyclean.dk er et mindre rengøringsfirma, som udfører billig og effektiv rengøring både for private og erhverv.

  Trapperengøring
  Vinduespudsning
  Erhvervsrengøring
  Kontorrengøring
  Privatrengøring
  m.m.

Kontakt os

Reference

Skyclean har altid leveret en yderst grundig og tilfredsstillende rengøring. Ligeledes er den løbende kommunikation i top. Det er et firma, som jeg kun kan anbefale.

Chirstan Amager

Vi dækker Region Hovedstaden

Vi benytter os af svanemærkede rengøringsmidler, hvor det er muligt.